Welkom in B&B "in 't Heem"

 

Na 4 maanden hard werken opende B&B in 't Heem op 27 Juli 2016 haar deuren en mochten wij de eerste gasten ontvangen. Nog eens twee maanden later was ook de gastenkamer op de begane grond klaar, waardoor wij nu over 3 kamers beschikken.

Onze B&B is gelegen in een rustige, autoluwe omgeving net buiten het dorp Breskens en op loopafstand van het strand. De kamers zijn voorzien van verstelbare boxspring bedden en hebben bovendien een kluisje om uw papieren en waardevolle spullen veilig in op te bergen. Door de kleinschaligheid van onze B&B is er op de etage gezamenlijk gebruik van de sanitaire voorzieningen, de badkamer met royale douche en wastafel evenals de aparte toilet worden hier gedeeld door de gasten van de bovenetage; de gastenkamer op de benedenverdieping heeft een eigen badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Wilt u er eens even lekker tussenuit, onze B&B is de ideale locatie voor een korte strandvakantie, om per fiets of te voet ons mooie Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken of een city-trip naar Brugge te maken. Neemt u de fastferry naar Vlissingen en ontdek de stad van Michiel de Ruyter of breng een bezoekje aan Middelburg. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De B&B is eveneens als vakantie-appartement te huur voor 4 tot 6 personen

In onze B&B is roken niet toegestaan en helaas kunnen wij ook huisdieren niet toelaten.

Prijzen voor zowel B&B als appartement op aanvraag.

B&B in't Heem